Colana | Estudi
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
“El fuster, la tècnica de laboratori i el director d’orquestra són artesans perquè es dediquen a fer bé el seu treball, pel simple fet de fer-ho bé. La seva activitat és pràctica, però el seu treball no és simplement un mitjà per a una fi que els transcendeix.”

Richard Sennett (2009). El artesano.

L´estudi

Som un equip d’arquitectes format per l’Iker Pastor Irusta (Bilbao, 1985) i el Víctor Pastor Miranda (Tudela, 1985), que ajudat per alguns amics i col·laboradors ha decidit emprendre una nova aventura professional. Després de més de deu anys col·laborant en diferents estudis i des de la nostra experiència al món de l’arquitectura, la urbanització i el disseny volem explicar les històries dels nostres clients a través dels nostres projectes.

 

En COLANA entenem el resultat d’una obra com la conseqüència de diferents processos participatius, creatius i constructius. Creiem que la nostra diferenciació i els nostres matisos sorgeixen d’una manera intuïtiva de projectar i racional de construir. Posem tota la nostra professionalitat, determinació i il·lusió en el nostre treball.

L’equip

Iker Pastor

ARQUITECTE

Víctor Pastor

ARQUITECTE

Col·laboradors

INTERIORISME

ENGINYERIA

DISSENY

Contacte

Emili Grahit 31-35, ent. D
Girona 17002