Colana | Arquitectura
22
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

COLANA arquitectura

Som un equip d’arquitectes format per l’Iker Pastor Irusta (Bilbao, 1985) i el Víctor Pastor Miranda (Tudela, 1985), que ajudat per alguns amics i col·laboradors hem decidit emprendre una nova aventura professional.

Volem explicar les històries dels nostres clients i posem tota la nostra il·lusió per aconseguir-ho.

MÉS

Els nostres serveis

01. Arquitectura

OBRA NOVA I REHABILITACIÓ

Redactem projectes i dirigim obres d’edificació i paisatgisme. Ho fem possible gràcies a la nostra solvència tècnica i a la nostra capacitat per organitzar equips.

MÉS

02. Imatges

VISUALITZACIÓ ARQUITECTÒNICA

Recreem atmosferes que ajudin a reforçar el caràcter i la sensibilitat dels espais pensats pels nostres clients a través de les nostres imatges, vídeos i axonometrías.

MÉS

03. Interiorisme

REFORMES I ACTUALITZACIONS

Ideem al costat del client la millor solució per a les seves necessitats. Utilitzem el detall com l’element que canvia un projecte i marca la diferència gràcies a la seva bona execució.

MÉS

04. Disseny

DISSENY GRÀFIC I CORPORATIU

Oferim serveis paral·lels de disseny gràfic per a qualsevol faceta de l’arquitectura que ho precisi o aquells projectes que vulguin anar més enllà, gràcies a la col·laboració amb Banila Studio.

MÉS